Träning på klubben öppnar upp igen från 17/6

Vi öppnar upp för träning på klubben igen från och med onsdag 17/6. Dock kvarstår förbudet mot samlingar över 50 personer och de allmänna riktlinjerna om symptomfrihet, social distansiering och god handhygien. Vid minsta tecken på förkylning, snuva, yrsel, feber, ont i leder/kroppen, huvudvärk, dålig i magen, tappat smak eller lukt stannar man hemma och kommer inte på träningen.

Det kommer att finnas munskydd och handsprit på klubben, de ska användas.

Så här skriver Styrelsen från förbundet:

Träning och tävling vid ett armbrytarbord förutsätter inte bara handkontakt, utan även minimalt avstånd mellan ansikten, och oundviklig utbyte av in- och utandningsluft. Det innebär att virusspridning inte elimineras av att tvätta eller sprita händerna mellan varje match/uppgreppning, utan kvarstår som en mycket reell risk. Står det dessutom en person som agerar domare eller instruktör i sådan närhet som krävs för att fullgöra uppgiften så är även denna väl inom det avstånd som nås via droppsmitta. Trots förändringar i restriktioner ser alltså styrelsen att det finns anledning till stor försiktighet och återhållsamhet, och tror inte att en normal armbrytarträning kan bedrivas utan smittrisk.

Just nu finns 4 bord på klubben

Träningstider söndagar 11-14, onsdagar 18-20

För de som har möjlighet att träna utomhus och bjuda hem några från klubben så gör det så minskar vi trycket på klubben Jag Stefan Karlström bor i stuvsta och håller mindre träningar en gång i veckan i mån av tid, ni som har möjlighet att arrangera enklare träning skriv i tråden så medlemmar hittar till er.

Mvh
Styrelsen

Related Posts

Inga resultat hittades.
keyboard_arrow_up