Stänger träningen två veckor framåt, planeras öppna igen 1/4.

Styrelsen har fattat beslut att vi stänger träningen två veckor framåt, och hoppas att det då har blivit bättre… Ny information kommer i takt med utvecklingen.

Klipper in det Anders Axklo har lagt ut på svensk armsport i samband med de nya riktlinjerna från förbundet. ”Vi Rörande armbrytning så är det svårt att se hur man vid ordinarie armbrytningsträning kan efterleva de rekommendationer som nu kommit. Styrelsen vill understryka den egna klubbens ansvar att fatta kloka beslut, samtidigt som vi konstaterar att stå vid ett bord med huvudena 20-30 cm inifrån varandra och hålla händer en längre stund förmodligen är i det närmast optimal spridningsmiljö. Det finns mycket man kan på egen hand för att träna handleder och armbrytarstyrka, det kan vara dags att fokusera på det ett tag.”

Om inte läget förvärras så är nästa träning 1/4.

Related Posts

Inga resultat hittades.
keyboard_arrow_up